BLACK BEAUTY

Har inte hunnit uppdatera på hela dagen för ja, man kan ju säga att jag har försökt få ordning på mitt hår sedan runt halv tolv imorse. Jag färgade ju det igår från brunt/ljusbrunt till mörkblond/mellanblond. Dock blev det väldigt fläckigt och inte alls lika fint som på bilden i inlägget under, så då tänkte jag färga om det idag med samma färg. Men då blev det gult/vitt/oranget. HAHAH jag såg förjävlig ut med andra ord. Så då dränkte jag håret i silverschampoo ett antal gånger. Det blev bättre men jag såg fortfarande ut som en glödlampa. Då hade jag nästan inget annat val än att färga tillbaka det till brunt. Hade en gammal mörkbrun hårfärg hemma som jag köpte för ett tag sedan. Resultatet blev mörkbrun/svart, så japp nu ser jag ut som ett EMO. 

                Kommer aldrig färga håret hemma igen!
             
2009-12-31 @ 16:36:45 Permalink girly girl Kommentarer (3) Trackbacks ()


FÄRGAT HÅRET

Yes! trött på att vara brunhårig nu, har ändå varit det ett tag så nu tänkte jag bli en nyans ljusare. Såhär blev det. Blev dock lite fläckigt här och var så ska färga om det imorgon igen, annars är jag väl nöjd :)

Före:

Efter:

mer skillnad i verkligheten
2009-12-30 @ 21:25:25 Permalink girly girl Kommentarer (3) Trackbacks ()


ONSDAG - IN THE GETTHO

Förlåt för dålig uppdatering! 
Efter att jag hade vaknat så hann jag bara göra mig iordning snabbt för att sedan åka in till stan med Fanny. Tänkte köpa något att ha på mig till nyår men hittade ingenting så det blev lite fotografering istället.




2009-12-30 @ 19:23:45 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÄNTLIGEN HEMMA

Så, kom hem för en stund sen. Skönt att vara hemma igen i härliga underbara göteborg, hmm.. torslanda för att vara exakt. Dock vill jag flytta härifrån och bo i stan någonstans istället. Klarar inte att bo här länge till, men men får se vad som händer när jag börjar gymnasiet ;)

NU: slänga mig i soffan och bara dö, kolla någon film, dricka te. yummi!
2009-12-29 @ 22:25:00 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


OHLALA

HAHAH alla blir ju inte bra på bild tyvärr..


Nu är jag lycklig! Vi har bestämt att vi åker hem till göteborg idag istället. WÒHOOO så det som jag ska göra nu är att jag ska:

*
hämta väskan och slänga i alla kläder
*fylla ipoden med massa mer musik
*sätta mig i bilen och åka hem till GÖTEBORG!

2009-12-29 @ 18:04:06 Permalink my life Kommentarer (4) Trackbacks ()


DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

HAHAH såhär kan det se ut när Fanny Elmberg försöker göra armhävningar


Eller kanske såhär
2009-12-29 @ 15:21:51 Permalink videoinlägg Kommentarer (1) Trackbacks ()


ALVIN & GÄNGET 2

Hejhej! Kom precis hem. Har varit på bio med "familjen",
såg Alvin & gänget 2 hahah! Sjukt söta är dom ju iaf. 
                  
Nu vet jag inte vad som händer, antingen åker vi hem till kära göteborg imorgon eller så packar vi nu och åker ikväll. Själv vill jag bara komma hem så fort som möjligt, haha. Får se vad som händer, men vi hörs sen!

2009-12-29 @ 14:58:41 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


DAGENS SHOPPING




Det blev ändrade planer och vi åkte aldrig till A6, åkte till stan istället. Hittade faktiskt inte så mycket, och fyfan va folk! Folk blir ju som tokiga efter jul när det är rea. Man fick ju trängas med folk även innan man hade kommit in i affären. Men aja det hör väl till, haha.
Imorgon blir det stan en stund igen tror jag och sedan blir de bio! Alvin & gänget 2, HAHAH. Men vad gör man inte, har inte precis någon lust att sitta inne i lägenheten själv här i jönköping.
2009-12-28 @ 22:52:46 Permalink girly girl Kommentarer (3) Trackbacks ()


NU: FILM

Nu blir det filmkväll för hela slanten med the proposal och en fet godispåse. MUMS

Bloggar lite senare, pussss
2009-12-28 @ 19:29:25 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


SHOPPING @ A6-CENTER

Godmorgon godmorgon!

Nu har jag precis fixat klart mig och ska snart till något shopping center här i jönköping som heter A6 (?) Får väl se om jag hittar något, visar det sedan när jag kommer hem isf. Bloggar lite senare direkt när jag kommer hem, när nu det blir haha.

    
  bilder från igår,  haha dock ville inte min mun fastna på bild, men men enjoy!

2009-12-28 @ 13:24:11 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


JUST NU..

..sitter jag i soffan i jönköping. Kom fram en halvtimma försent för det hade varit någon jävla krock eller något som stannade upp hela trafiken. Men men, ikväll blir det nog rätt lugnt, finns inte så mycket att göra här, haha. 


                   Här kommer en dagens outfit.
      

Tunika - Tessie
Jeans - Only
Halsband - Elajza design
2009-12-27 @ 20:18:15 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


BUSS-INLÄGG

Tjosan!

Slänger bara in ett snabbt inlägg medans jag sitter på bussen. Tacka gudarna att det finns trådlöst internet på bussen så jag kan ha datorn. Iaf, så sitter jag som sagt på bussen nu och är påväg till jönköping. Ska vara där i några dagar, mammas pojkvän bor ju där så.

Var ju hos farmor förut med halva släkten typ och fyfan vad jag älskar alla i min släkt. Skratta så mycket så tårarna rann, hahah. Saknade titti (kusinen) iof, men jag får väl träffa henne snart ändå. Nu börjar detta bli ett himla långt inlägg, aja bloggar senare när jag har kommit fram. Puss
2009-12-27 @ 16:42:12 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


SUN-DAY

Godmorgon bloggen!
Blir nog inte så mycket bloggande idag, får se hur mycket jag hinner. Ska först till farmor en stund med släkten och sedan direkt efter det tar jag bussen ner till jönköping. Pappa kommer och hämtar mig om 3 minuter och jag har inte ens packat, STRESS! 

  
                         Packar för fullt, vi hörs sen

2009-12-27 @ 11:38:58 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


GODNATT

Nu tänkte jag gå o lägga mig, har suttit i köket med trevligt folk hela kvällen och bara tjötat på om allt och ingenting. Trevligt, trevligt. Men aja, bloggar mer imorgon tror jag, kanske kan göra det på bussen ner till jönköping om jag fixar internet. Men men, puss!

Kan passa på att visa min julklapp från pappa, tack, tack, tack!
Har gått två dagar och jag är redan beroende av den, haha.
 

2009-12-27 @ 01:32:27 Permalink my life Kommentarer (3) Trackbacks ()


WINTER

Åh, suck!
Jag antar att jag är den enda som inte tycker om snö, haha. Förstår inte hur folk kan tycka om den iskalla sörjan som ligger på marken och som gör att man blir blöt om fötterna. Okej, visst är det hur mysigt som helst på typ julafton och kanske nyårsafton, men sen kan den väl dra vidare och göra något annat land kallt.
Men jag måste erkänna att det är väldigt fint när den ligger helt orörd. Som på bilden nedanför, så ser det ut utanför mitt fönster just nu. ♥

2009-12-26 @ 15:05:02 Permalink foto Kommentarer (1) Trackbacks ()


LÖRDAG

Hejhej bloggen!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag springer ner till tv:n och kollar clueless. Blir nog bara en mysdag hemma idag tror jag, så idag ser jag ut såhär:


                        Hörs sen!
kofta- bikbok
linne - h&m
leggins - bikbok
2009-12-26 @ 13:29:31 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


BLOGGPAUS ÖVER..?

Funderar på att starta upp bloggen igen, blir antagligen så! :)
Har ju haft min lilla bloggpaus nu ett tag på grund av personliga saker som har hänt. Men nu börjar allt bli bättre och ja, ja tänker börja blogga igen helt enkelt. Men nu är klockan över ett och jag ska säga hej då till personen i telefonen och sedan gå och lägga mig.
Puss och godnatt!


Random bild från igår, invigde min nya kamera jag fick i julklapp!
2009-12-26 @ 01:08:54 Permalink foto Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0