DINNER

Så där ja, nu har jag fixat internet här i tanumstrand som vi är i just nu. Vi har precis varit uppe på restaurangen och käkat lite. Nu ska jag ut en snabbis och sedan blir det nog film och mys. Tror det blir mer uppdatering imorgon, har åkt båt flera timmar idag och kameran har inte varit uppe så mycket. Kanske blir ett godnatt inlägg senare.. får se.

Bilder från restaurangen.. snyggt..



hehe, charm


2010-06-30 @ 23:05:18 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


GODNATT!

Nu tänkte jag ladda ner lite filmer, är sugen på en skräckis. Men vågar ja verkligen kolla på det själv när jag ligger intryckt i en trång säng på båten? Hmm.. får se hur jag gör. Men vi hörs imorgon! PUSS

2010-06-30 @ 02:03:33 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


TODAY

Äntligen är vi i Sverige igen! Gah, ni fattar inte hur skönt det är, även om jag har haft kul dagarna i danmark så är det en fröjd att kunna förstå språket igen, haha!

Vi åkte som sagt över från Danmark till Sverige idag, och när vi var ute på öppet hav fick vi för oss att slänga i gummibåten och binda fast en tamp i båten så vi kunde åka bakom stora båten. Vår "stora" båt är en motorbåt så det gick rätt fort när vi väl fick upp fart, haha.

haha ja, jag var rädd




2010-06-29 @ 19:43:51 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRENEN

I efermiddags så hoppade vi på en buss och åkte till grenen. Det är där som typ kattegatt och skagerrack möts, (eller ngt? haha). Aja, några bilder blev det iaf.






2010-06-28 @ 19:32:57 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRATTIS BÄSTA VÄN

Idag fyller detta chipset 16 år. It sucks att jag inte kan vara med dig där hemma och fira din födelsedag på riktigt, men när jag kommer hem då jävlar! Hoppas din dag har varit bra iaf. Älskar dig!


gammal bild dock, men åh så jäkla vacker!
2010-06-28 @ 18:51:16 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


SKAGEN

Hej bloggen!

Nu kom vi precis in i båten igen efter en dag på "stan" här i skagen som vi befinner oss i just nu. Det blev ingen shopping för mig idag. Hittade en massa fint, men kände att jag behöver pengar till annat istället, hehe.



2010-06-28 @ 15:30:19 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


05:30 @ SÄBY

Jag hittade en massa filmer igår som jag bara var tvungen att kolla på. Så det slutade med att jag satt uppe hela natten och kollade på film. När klockan var halv 6 fick jag för mig att gå ut och gå lite så det gjorde jag. Tog en tripp ner till stranden och mötte på en massa roligheter på vägen dit, haha. 









2010-06-27 @ 11:51:06 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


TAKEN

Nu har jag precis laddat ner filmen Taken. Kom ihåg förra sommaren när vi åkte buss ner till spanien med laget och vi kollade på den filmen, gooa minnen. Men aja, nu ska jag se filmen och sedan antagligen sova. Godnatt!

2010-06-27 @ 00:17:14 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


VÄLKOMMEN TILL VÅRT SAGOLAND

Sitter just nu och myser i båten. Har tänt en massa ljus och jag sitter och lyssnar på musik och pratar med min gos Fanny på msn. Har fått lite färg i ansiktet idag, lite röd färg haha! Hoppas ni har det bra denna goa lördag

2010-06-26 @ 22:53:59 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


JUST NU: PÅ SÄBY

Imorse åkte vi ifrån Läsö hit till Säby, fråga mig inte vart det ligger för jag har ingen aning haha. Men någonstans i Danmark iaf. Nu tänkte jag lägga mig på solbädden och sola ett tag och sedan gå runt och kolla om det finns ngn bra shopping här. Kan visa senare vad jag köpte igår också. Puss sålänge!

2010-06-26 @ 15:30:18 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

Har legat på stranden hela dagen, dock blåste det väldigt mycket så det blev bara en stund. Men jag tvingar nästan mig själv att ligga i solen för jag tänker inte komma hem till sverige förrän jag har blivit tillräckligt brun, haha.



2010-06-25 @ 16:38:12 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


MYS PÅ BRYGGAN

Så, nu har jag precis hoppat in i min egna lilla hytt, hehe. Vi har suttit ute på bryggan och pratat och käkat chips och bara myst galet. Okej, får väl erkänna att båtsemester kan vara en aning mysigt..


osminkad och fräsch..


dräggigt
2010-06-25 @ 01:06:08 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


LÄSÖ

Nu är vi på Läsö, i Danmark. Hyffsat mysig ö. Kom hit i eftermiddags och nu har vi fixat internet och sådär. Så jäkla skönt att jag kunde ha datorn med mig!


2010-06-25 @ 00:14:15 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


MORNING

God morgon på er!

Hehe okej det är väl inte morgon längre men jag somnade sent igår så idag har jag fått sova ut länge. Skönt! Idag har jag inga planer. Ska nog städa och tvätta en massa, drar ju ut med båten nästa vecka och måste ha tvättat alla kläder innan. Kul dag.. nej. Kanske drar ut ikväll eller något. Får se vad dagen bjuder på.

Om solen vill titta fram mellan molnen kanske jag lägger mig på altanen en stund också. TTYL



2010-06-20 @ 14:30:04 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


SKOLAVSLUTNING

Okej, jag hade skolavslutning i måndags men mitt internet är verkligen sämst. Jag måste uppdatera nätanslutningen hela tiden och det är inte det lättaste att blogga då. Men nästa onsdag åker jag ut med båten och då får jag nytt internet för mamma har fixat så vi har internet på båten och då borde allting gå mycket fortare än vad det gör nu. Räkna med massa uppdatering då!

Här kommer lite bilder från skolavslutningen.






2010-06-19 @ 15:28:56 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


CONVERSE

Nytt i skosamlingen. Nya converse som Pelle köpt i Kina, tack så mycket! Ett par vanliga svarta och sedan ett par söta med jordgubbar på, haha. Dom passar till min jordgubbsmössa som jag btw fick när jag fyllde år, hahah åh jag är en sådan tönt. Men jag gillar det.





2010-06-13 @ 22:14:57 Permalink girly girl Kommentarer (0) Trackbacks ()


STÄDNING PÅ GÅNG

Jag har så mycket att tänka på just nu. Så mycket val att göra och ja, bara mycket att tänka på just nu. Bloggen hamnar därför lite åt sidan. Mitt rum ser ut som fan också, och det är inte det roligaste att blogga utan bilder, och när mitt rum är stökigt då snackar vi s-t-ö-k-i-g-t. Så jag har ingen aning om var alla mina sladdar till kameran eller någonting är.

Nu tänker jag gå upp och städa mitt rum och sedan sätta mig ner och skriva en sista jävla rapport. Fun! nej..

2010-06-09 @ 16:04:41 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


TJENIXEN

Ho ho!

Klockan är strax 2 på natten och jag har haft en galen kväll. Den började med att jag vaknade hemma i soffan av att fanny hade kommit hem till mig. Vi degade lite innan vi bestämde oss för att åka in till slottskogen. Så drog vi in dit och blev uppraggade av ett antal otroligt fulla gubbar. Euw! Sedan drog vi vidare för att möta upp Kent och hans kompisar. Fanny som trodde att hon visste vägen tvingade mig att gå över halva lindholmen. Folk trodde inte att vi var riktigt friska när vi sedan stod och skrek som fan på varandra för att jag var sur, fanny var sur och vi båda var trötta, hehe.

När vi sedan mötte upp Kent, Robin och Christian (tror jag att han hette?) någonstans långt ute i skogen så åkte vi tillbaka till torslanda tillsammans med dom. Drog till maxi som stängde precis när vi kom, kent gjorde sedan sönder min moppe, jag fick ropa på några gubbs som fick laga den, vi drog till skolan, chillade med musik, sen drog vi hemåt. Mysig kväll iaf även fast jag har fått några hundra myggbett.
2010-06-05 @ 01:57:37 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


NORDLYCKES STJÄRNOR

Igår (torsdags) så var det  fotbolls dm med skolorna från göteborg. Självklart vinner våra tjejer hela skiten, precis som förra året, skryt hehe. Men duktiga var dom iaf och jag åkte med och tog lite kort.

Här kommer bildbomb!













2010-06-05 @ 01:46:25 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG SKULLE BYTA PLATS MED VEM SOM HELST, OM JAG KUNDE, PÅ SEKUNDEN

3 bilder från i onsdags kväll..





2010-06-05 @ 01:20:15 Permalink foto Kommentarer (1) Trackbacks ()


SUNNY DAY

Har varit i blekinge hela dagen för att kika in en skola som jag kanske vill gå på. Har inte bestämt mig någonstans än, så får se hur det blir.

När jag kom hem så stack jag ut med fanny och pratade och fotade lite som typ alltid. Mysigt mysigt. Min dator laggar så mer bilder kommer imorn, puss!





2010-06-02 @ 23:50:27 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


NY START

Bloggen har som ni kanske märkt legat lite nere några dagar. Jag har helt enkelt inte haft tid, ork eller lust till att bry mig om bloggen. Men nu är alla grejer i skolan klara, även allt som jag har legat efter i. Så jäkla stolt är jag över mig själv. Imorgon har jag studiedag också så det är sjukt nice. Min studiedag går åt till att bila ner till blekinge för att kolla ett gymnasie som jag har sökt till. Wish me luck!

2010-06-01 @ 22:26:50 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0