WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Dålig uppdatering blir det när jag är sjuk., som nu. Har legat och sovit nästan hela dagen och känner mig bara helt hängig. Aja, det är inte lätt när det är svårt. Så ikväll tror jag nog att jag bara ligger hemma, hyr några filmer på tv:n och bara tar det allmänt lugnt. Min bästa vän just nu är nässprayen, haha fräscht.

2010-02-27 @ 21:25:14 Permalink my life Kommentarer (2) Trackbacks ()


ÖGONFÄRG (?)

Jag funderar ganska starkt på att köpa färglinser. Tycker det är så himla fint med blåa ögon, även gröna! Nu har jag typ lite grön-bruna med en prick i, hahah. Vad tycker ni? Är det värt det?

2010-02-25 @ 22:04:32 Permalink my life Kommentarer (2) Trackbacks ()


HAR JAG BERÄTTAT ATT JAG HATAR SNÖ?

Har precis tagit en paus ifrån pluggandet. Kikade ut genom fönstret och det snöar ju fan som aldrig förr! Och jag som tyckte det var mycket snö i december då det såg ut såhär:

och såhär ser det ut nu:

Fan, jag som hatar snö!

2010-02-25 @ 16:09:59 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


PÅ VÄG HEM FRÅN SKOLAN..

Fanny: åh jag vill slänga mig i snön!
Jag: men gör det då?
Fanny: men jag vill inte göra det själv..
Sara: Jag kan göra det me dig :D

Haha och ja, såhär såg det ut..
2010-02-24 @ 22:40:29 Permalink videoinlägg Kommentarer (1) Trackbacks ()


VAD SKA JAG SKRIVA HÄR?

Hej heJ!
orkade inte uppdatera igår, vet inte varför hehe. Men men, är hemma nu iaf, slutade sent idag, usch. Ska sova en stund nu tror jag, är förjävligt trött. Senare ikväll är det träning tror jag. Får se om jag bloggar efter den isf. Så vi hörs kanske senare. byye
2010-02-24 @ 17:18:07 Permalink foto Kommentarer (2) Trackbacks ()


TELEFON MISSBRUKARE

Heeej! saknat mig?

Har som sagt inte kunnat uppdatera på hela veckan pga att internet krånglade och inte funkade. Men nu är jag tillbaka iaf! Minns ni att jag tappade bort min mobil förr förra veckan? Iaf så har jag fixat ny nu., eller ny och ny, den är en gammal skruttmobil men hellre den än ingen. Jag har haft mer eller mindre flera panikattacker för att jag har varit utan min mobil, men nu är allt lugnt, haha. Mobilen jag har nu är den 7:e jag har haft sedan Juli.. Illa fanny, illa!

Början av Juli hade jag min kära K800i som tyvärr avled efter att ha hängt med ett bra tag.

Efter K800i's död fick det bli denna godingen i väntan på en ny mobil från mamma. Z610i var inte helt hel, tror hon hade cancer men hon funkade för ett tag.

Det var nu slutet av Juli/början på Augusti och jag skulle få en ny kompis.. igen. Jag ville ha någon som liknade Z610i lite så det fick bli hennes storebrorsa T707. Min nya T707 blev mycket sjuk efter en vecka och jag fick lämna honom på sjukhus. De kunde inte göra honom frisk så istället fick jag en helt ny, även denna nya T707 blev sjuk efter ungefär 2 veckor och hamnade också på sjukhuset och även han hamnade snart på bårhuset. De skickade mig en ny sista T707 och denna gången höll han sig frisk.

Det blev höst och jag och min kompis T707 var riktigt nära vänner när han en dag blir bestulen från mig. Trodde mitt liv var över men då kom G502 och räddade mig. Han var ful, men han var helt okej och snart blev även han och jag mycket goda vänner.

Månaderna gick och det blev Februari 2010, jag var på mitt allra slarvigaste humör och jag tappade bort kära G502 någonstans i stan. Min sista utväg nu var denna gräsliga "mobil". Från och med idag kommer jag aldrig släppa min mobil ur sikte. Tvek om man kan kalla denna saken för mobil, men ingen idé att jag surar, får ju ny mobil när mitt abbonnemang går ut i maj! Woho! Nu är det bara du och jag...

2010-02-22 @ 20:42:36 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


SNABB UPPDATE

Sitter i fjällen nu, åkt bil hur länge som helst och trodde till slut att jag skulle ta livet av mig. Tur att jag kunde kolla o.c i bilen iaf. Har vart ute en stund med sofie nu på kvällen, hahah bäst e du! Mitt internet har krånglat hela dagen, ska fixa det imorn så jag kan lägga in bilder och lite så. Sitter vid pelles dator just nu.
Men men, vi hörs imorn puss

16 Februari: Jävla skitsemester! Internet funkar inte och jag hatar snö! DÖDA MIG. Uppdaterar när jag kommer hem, på söndag -.-
2010-02-14 @ 23:26:54 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


FRAMME I JKPG

Jahopp.. då var man i jönköping igen. Ska till vemdalen imorgon så vi åkte hit först eller något, haha jag har ingen riktig koll, jag hänger bara med och flyttas omkring som ett paket hit och dit. Imorgon iaf så ska vi träffa sofie och co någonstans på vägen upp till vemdalen. Så sjukt glad att hon också är med! Piuh..

Idag har vi vart och fixat internet, så jag kommer kunna ha datorn med mig överallt. Härligt! Fick också andra säsongen av O.C, (glad glad glad) har haft första säsongen ett tag och inte orkat köpa nästa, men nu kommer iaf jag hålla mig sysselsatt hela veckan.

Ryan (Benjamin McKenzie) är ju sjukt snygg också!
2010-02-13 @ 16:14:19 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


LOVE - IT COMES AND GOES FROM TOWN TO TOWN

Tjatja bloggen!
Nu har jag precis skrivit klart mitt so-arbete och skickat in det. Fy för att plugga på en fredag men nu är det klart iaf. Skönt! Dagen annars har varit bra, hade endast 2 lektioner och slutade vid kvart i 2 typ(?), åkte direkt in till stan med Fanny och solade. Ikväll ska jag ta och städa mitt rum, tvätta och packa. Kul lr hur? Nej. Men imorgon drar jag till jönköping och sedan tidigt på söndag drar jag till vemdalen! (med b.la sofie, hade inte överlevt annars) Men vi hörs later

tönt.

2010-02-12 @ 19:54:17 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


HÅL I ÖRAT

Jag vill ha mer hål i öronen! Just nu har jag 5 hål. Men jag ska göra 3 till. Ett i brosket och sedan får jag se vart jag ska ha dom andra. Men hål ska det bli.

(bild från mars 09, tagen direkt efter att fanny hade gjort nya hål på mig)

2010-02-12 @ 02:07:55 Permalink my life Kommentarer (2) Trackbacks ()


OLD MEMORIES

Gamla bilder
2 Februari 2009 (Fanny och jag började bli bättre vänner, hon sov över)

20 Mars 2009 (var ute och fotade med fanny, klippte även hennes hår 5-10 cm)


29 April 2009 (saras födelsedag, på väg hem från skolan)

21 Maj 2009 (In till stan, fanny stannade och kissa i skogen)

11 November 2009 (färgade fannys fina hår från blont till brunt, rip)

30 December 2009 (foto-dag)

14 Januari 2009 (oseriös sminkning)

Haha i love you!
2010-02-11 @ 23:41:40 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


CONVERSE


Åh vill ha nya converse! Bästa skorna, haha. Nej men älskar verkligen converse, så otroligt sköna och snyggt till allt. Jag har haft alla möjliga olika färger på dom jag haft.. prickiga, vita, bruna, gröna, turkosa, rosa haha ja väldigt många. Nu har jag ett par vita, den nya modellen som inte har den röda randen och gummisulan längst ner. Visst dom är snygga, men jag vill ha ett par riktigt hederliga converse igen, haha. Hade ett par sådana men de var mer eller mindre bruna efter ett tag. Fick kasta dom. Vill även ha ett par svarta, kan inte bestämma mig! Får se vilket par det blir, men något av dom ska de bli iaf.
2010-02-10 @ 22:53:34 Permalink girly girl Kommentarer (2) Trackbacks ()


F.S.F.E.F


Tjolahopp!
Har inte kunnat uppdatera idag för.. näe jag har helt enkelt inte orkat. Men iaf så hade jag och resten av alla Fannys i världen namnsdag igår och underbara vänner som jag har så gick vi och fikade idag efter skolan. Fyfan va ni är bra! Skulle verkligen inte överleva utan er, ni kan göra de allra sämsta dagarna till de allra bästa. Vill hälsa till lilla fanny också som ligger hemma och är sjuk, vi saknade dig idag så bli frisk! Love you
2010-02-10 @ 22:12:58 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


NAMNSDAG IDAG

FannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFanny
FannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFanny
FannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFanny
FannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFannyFanny!

2010-02-09 @ 17:29:44 Permalink foto Kommentarer (1) Trackbacks ()


PLUGGELIPLUGG

HejHej!
råkade somna igår när jag låg i sängen och pluggade.. hehe inget bra ställe att plugga på. Usch för tisdagar., när det är tisdag betyder det att det är onsdag dagen efter och onsdagar är verkligen sämsta dagen på hela veckan. Börjar 8 och slutar efter 4! Fyfan.. aja nu ska jag försöka ta igen det som jag inte pluggade igår och sedan blir det träning.

Att göra klart:
♥ läsa 150 sidor ur en engelsk bok.
♥ skriva en ordlista på 50 ord i engelskan.
♥ plugga spanska. (prov imorgon)
♥ skriva om "min idol" på spanska.
♥ matte

döda mig!
2010-02-09 @ 17:25:09 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


SLUFS

SLITEN! trött som fan och kunde inte bry mig mindre.
Myskläder på och plugg på G. Om jag kan slita mig ifrån datorn vill säga..

2010-02-08 @ 18:59:56 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


HELDAG MED FAR MIN

Yes, yes. Något som inte hänt på väldigt länge. Jag bor som sagt aldrig hos min pappa pga ett antal anledningar. Men vissa helger när mamma är borta tex så bor jag där. Eller ah, detta var tredje gången jag var där sedan hann flyttade och det har faktiskt varit helt okej. Iaf så umgås jag då sällan med min pappa. När jag var mindre var han verkligen min bästa vän, haha jag är en sån tönt men det är sant, vi gjorde allt tillsammans. Dock ändrades det när jag blev lite äldre om man säger så..

Men en sak som jag och min gode far alltid har varit grymma på är att baka bullar! Seriöst, det finns inga bättre. Så denna helgens lördag har gått åt till att baka bland annat.


2010-02-08 @ 16:24:28 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


HAPPY BIRTHDAY

Grattis bästa broooor, 21 idag!
2010-02-07 @ 13:39:49 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


...


du fick mig att tro att kärlek va något underbart
men samtidigt smutsade du ner mitt hjärta..

2010-02-06 @ 23:39:28 Permalink tankar/texter Kommentarer (0) Trackbacks ()


SATURDAY

Just nu fixar jag mig. Lyssnar på lite musik och plattar håret. Så här kan det se ut när jag gör det samtidigt, hähäh. ingen vacker syn alltså..


2010-02-06 @ 14:22:51 Permalink foto Kommentarer (2) Trackbacks ()


ÅNGEEEEST

vad fan ska jag göra med mitt hår?!
Ibland vill jag vara blond, sedan nästa dag brun och helt plötsligt vill jag ha så mörkt hår som möjligt. Haha, jag är hopplös..

2010-02-05 @ 22:15:38 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


CHEAP MONDAY ÖL?

Haha visst påminner märket på denna ölen lite om cheap monday loggan?
Lite småtuff flaska!

2010-02-05 @ 21:40:47 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


ICE ICE ICE

Hejhej! Hur mår ni idag?
Själv mår jag inte sådär jättebra, men helt klart bättre än igår. Just nu sitter jag hemma hos pappa., ska vara här i helgen. Var ute på balkongen och såg en massa istappar på räcket som var så himla fina förut och foto-fjant som jag är så flög kameran självklart fram!

2010-02-05 @ 18:52:31 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


GULDHEDEN

Dagen har varit hemsk! Sjukhuset hela dagen och så blir det imorgon också. Är hemma hos pappa nu i guldheden och bloggar imorgon när jag kommer hem. Puss!

2010-02-04 @ 21:36:53 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


NY DAG, ONSDAG

Tjena tjena!
Ny dag idag, gårdagen var ju ett rent helvete. Men idag har det varit bättre, bortsett från att jag har sjukt ont i magen.. haha alltid är det något. Nu sitter jag iaf här i mitt icke plattade hår, det är krull och jag ser förjävlig ut. Jag hade så himla bråttom imorse och min plattång ville bara inte fungera så jag började misstänka att den var sönder. När jag kom hem märkte jag att jag hade glömt sticka i kontakten, hehe.

Nu: Dags för träning, ska försöka plugga lite spanska samtidigt, haha får se hur det går. Har prov imorgon och jag som inte har lärt mig hur man planerar sitt pluggande är som alltid ute i sista minuten. Härligt!
  
Happyface!
2010-02-03 @ 19:18:30 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


HELVEEEEEETEEE!

Fan, fan, faaaaan!
Nu har jag precis kommit hem och jag är verligen inte på humör! Dagen började med volleyboll i skolan så vi slutade runt halv 11, nice! Efter det åkte jag och fanny direkt och solade, när vi var på väg hem märkte jag att min mobil var borta. Den hade väl ramlat ur fickan eller något för jag kunde verkligen inte hitta den! Asså jag hatar mig själv för att jag inte kan hålla kolla på mina grejer. Vad i helvete är det för fel på mig?! Dessutom så är min mamma så himla trött på att jag slarvar bort min mobil hela tiden så hon vägrar köpa ut ett nytt sim-kort till mig så nu måste jag slänga pengar på det också! Där rök 250 spänn. 

Nu ska jag iaf sätta mig ner och plugga. Var borta 3 dagar förra veckan så har en del att ta igen..
Jävla skitdag! Det enda jag kan se fram emot är träningen ikväll, längtar faktiskt. Ska bli skönt att komma igång på riktigt med handbollen!

Jag just nu, sitter och lyssnar lite musik för att bli på bättre humör.. fräschare får man leta efter!
2010-02-02 @ 14:49:18 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


SÖMNLÖSA NÄTTER


Åhh! Jag har varit så himla trött hela dagen, vilket beror på att jag inte kunde sova igår kväll. Nästan varje natt sedan efter sommarlovet har jag nästan aldrig somnat före klockan 2 på natten. Jag har verkligen problem med att kunna somna tidigt. Även om jag går och lägger mig i hyfsad tid så kan jag bara inte sova. Måste verkligen ändra på det! Vet inte varför jag inte kan sova, ligger väl och tänker för mycket haha.

Så, ge mig tips på vad man ska göra om man inte kan sova! Har hört att man ska dricka mjölk eller något sådant, men eftersom att jag tycker att mjölk smakar kossa så kan vi ju utesluta det, hehe.
2010-02-01 @ 17:00:42 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0