5 JUNI 2010

Wohoo! Lördagen den 5:e Juni smäller det! Jag och mina brudar ska till ullevi och kolla green day. Kommer bli så grymt kul, fan va ja längtar!

2010-03-31 @ 19:05:15 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


R.I.P

                  

Helvetes jävla skit! Världens bästa kisse gick bort igår. Kommer kännas så tomt utan dig tjockis. Tänker aldrig skaffa katt igen, för det finns ändå ingen som är så bra som du.
R.I.P bästa christer

2010-03-30 @ 11:49:46 Permalink my life Kommentarer (4) Trackbacks ()


BYE BYE

Idag drar jag till svenljunga med bästa laget. Kommer bli noll uppdatering förrän tills på söndag. Hörs då, pusshajjj!

2010-03-26 @ 16:16:53 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


WELCOME TO MY LIFE

Åhå! Idag har det ju faktiskt varit riktigt varmt ute! Efter skolan så drog vi och fikade på torget, vi satt faktiskt ute och käkade, så varmt var det. Love it!

Sedan på kvällen då så hade vi ju redovisningskväll som jag sa igår. Våran grupp var sist och det gick väl helt okej. Nu iaf, ska jag sätta på ett avsnitt av o.c och sedan försöka sova tror jag. Är grymt trött efter idag. Kram




(orkar inte lägga in och redigera fler bilder idag, blogg.se är sjukt segt. Det kanske fylls på med bilder under helgen här)
2010-03-25 @ 22:59:00 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


TE, SÄNG, FILM

Rrubriken säger allt. Just nu ligger jag i sängen kollar film och dricker te. Yummie, som de flesta vet är jag tokig i te, fan jag är värre än en gammal gumma typ. Jaja är man lillgammal så är man.

Imorgon kommer jag inte hinna blogga förrän jag kommer hem, som är vid ca.. hmm, ah efter 20.00 någon gång. Vi har redovisningskväll i skolan där vi har jobbat med ett grupparbete i flera veckor och så får folk komma och kika alla redovisningar. Jag och sara, (vet inte om någon mer gör det?) stannar iaf kvar i skolan efter att vi slutat så slipper vi dra hem emellan. Men jag tar med mig kameran så jag lovar en massa bilder.
Men nu tänker jag återgå till filmen och sedan försöka sova, godnatt
2010-03-24 @ 23:34:44 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG

Tjena bloggen!

Har pluggat typ hela dagen och har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn och blogga. Fyfan va jag är sugen på glass just nu. Men istället för att dra ner till maxi och köpa det så ska jag ut och springa en stund och sen köra lite styrka. Lovar att blogga senare.

Under tiden jag är borta kan ni alltid kolla igenom dessa bilderna jag och fanny har tagit för längesedan. hehe. 




2010-03-24 @ 20:48:13 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÖNSKAR MITT HJÄRTA, JAG ÖNSKAR DU VORE HÄR

Hoooola bitches!
Kom hem för typ en timma sedan, har inte hänt alls mycket idag. Kommer inte hända mycket heller, är så sjukt trött och har lite ont i huvudet faktiskt. Så idag kommer jag bosätta mig i soffan, ska endast ut en snabbis upp till hallen ikväll och hämta lite grejer. Jaja, vi hörs senare om jag orkar uppdatera!
2010-03-23 @ 17:23:40 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


FINNS INGA ORD

Jag har världens absolut bästa mamma och pappa.
Finns inga ord för hur bra dom är.


NU: DUSCHEN
2010-03-22 @ 22:20:00 Permalink my life Kommentarer (2) Trackbacks ()


MY DIRTY LITTLE SECRET

Söndag = TRÅKDAG
Det finns inga bättre städ-dagar än söndagar, vad annars duger dom till lixom? Håller iaf på att städa mitt rum just nu, det går la sådär.. Har plockat upp säkert över 100 klädesplagg och ändå ser det ut som att jag inte ens har börjat, haha.
2010-03-21 @ 19:39:52 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


01:12

Blev så deprimerad över att jag inte hittade något i stan i onsdags så istället klickade jag hem some stuff från hm. ♥

2010-03-21 @ 01:10:55 Permalink girly girl Kommentarer (0) Trackbacks ()


I HOPE YOU HAD THE TIME OF YOUR LIFE

Idag blir det lördagsmys hemma! Har match imorn tidigt så så får det bli. Tänkte måla naglarna nu iaf, blir svart som det oftast blir, love it!

2010-03-20 @ 19:47:27 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


VISSTE DU..

att jag vill - bort härifrån
att jag har - svårt för att hålla i mina pengar
att min senaste kyss - var med fel person
att jag lyssnar mycket på - musik
att jag funderar på - allt
att jag pratar - väldigt mycket, ofta och högt haha
att jag inte gillar - folk som sviker
att min första riktiga kyss - var för himla längesen
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är - underbart ibland, ett rent helvete ibland
att jag gillar - när folk kan bjuda på sig själva
att jag alltid kommer att - göra som jag vill
att jag är förälskad i - inte någon
att sist jag grät var - i onsdags
att min mobiltelefon är - otroligt ful
att när jag vaknar på morgonen - så somnar jag nästan alltid om igen
att innan jag går och lägger mig - tänker jag på alldeles för mycket
att idag har jag - färgat håååååret
att jag just nu tänker på - hur det inte går att hålla något hemligt här i äckliga torslanda
att i morgon kommer jag - träffa idioten
att jag hoppas - på att allting kommer ordna sig

2010-03-20 @ 17:58:00 Permalink listor Kommentarer (0) Trackbacks ()


FRISÖREN

Godmorgon bloggen!
Nu ska jag dra iväg till frissan, hoppas på att kunna få bli blond igen, men vi får väl se hur det blir med det. Kanske går jag orangehårig därifrån ;o Håll tummarna för mig att jag inte ser förjävlig ut när jag är klar där, haha. Vi hörs senare, puuss
2010-03-20 @ 11:54:37 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT'S FRIDAY

Äntligen är det veckans mest efterlängtade dag! Min dag hittils har varit långt ifrån toppen. Jag och min mattelärare är väl inte direkt bästa vänner efter lektionen imorse. Men jag skiter i vilket, hon kan ju inte vara riktigt frisk om man säger så.

Bilder tagna för någon minut sen ♥



SER NI FÖRRESTEN ATT MITT HÅR ÄR KORT KORT KORT!? Fick mig ett ryck i lördags natt när mitt hår var så otroligt stripigt och helt bara blä! Så jag tvingade emma att klippa det, hehe. Inte så jättemycket skillnad men nu är det inte lika slitet iaf, tjohoo!

2010-03-19 @ 18:28:01 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


O.C

Hejhej!
Har inte uppdaterat något idag för direkt när jag kom hem så somnade jag i soffan, har sovit nästan hela dagen, hehe. Har även pluggat lite till vårat grupparbete vi håller på med i skolan. Verkligen skit kul. Nu tänker jag iaf kolla lite O.C. Bästa serien någonsin! Har precis börjat om på säsong 1 igen, haha.
2010-03-18 @ 21:15:34 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


TRY A LITTLE MORE, LITTLE MORE, LITTLE MORE



2 bilder från idag.
bild 1. fanny, fanny
bild 2. emma, fanny
2010-03-17 @ 22:39:11 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA

Precis som rubriken säger så vill jag, kan jag och ska jag. Ni får dock inte veta vad men jag lovar att jag ska. Lovar mig själv här och nu, och jag tänker inte ge upp! Från och med idag är det nya fanny brandeby som bloggar här. ♥
2010-03-17 @ 22:27:37 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


STUDIEDAG

Yes, studiedag idag! Det blev en tripp till stan med brudarna. Letade efter ett antal tröjor men hittade inte ett skit. Blev ett par pilotisar istället, mina gamla pilotbrilllor gick ju sönder så. Men men ska in till stan på lördag igen efter att jag har varit hos frissan. Hoppas på att kunna bli blond igen, men får se hur det går.. Iaf så hoppas jag kunna hitta lite tröjor då istället.

NU: TV, KÄKA, TRÄNA
2010-03-17 @ 18:11:24 Permalink musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


FÖR MIG ÄR DU INGEN


Du finns inte. För mig är du ingen. Du har redan gjort ditt val. Du gjorde det för längesedan. Du stack. Du ville tydligen inte finnas kvar i din dotters liv. All smärta du har orsakat. All jävla sorg och saknad. Egentligen vill jag bara be dig dra åt helvete igen. Du har inte här och göra. Du kan inte bara komma tillbaka som om ingenting har hänt. Du kan inte bara komma och styra och ställa som du vill längre. Som om allt du gjorde är som bortsuddat. Det funkar inte så, men sånna som du skriver tydligen sina egna regler. Ingen vill lyssna på dina dumma idéer ändå. Ingen vill höra på någon som är värdelös. För det är precis vad du är, patetisk och värdelös. Kanske, kanske hade jag brytt mig om det inte vore för att du redan har lämnat mig. Kanske, men nej. Aldrig igen. "Jag finns här, jag finns alltid här för dig" - orden som du alltid har bankat in i mitt huvud. Du fick mig att tro att det verkligen var så. Att du alltid skulle finnas kvar. Att det alltid skulle vara du och jag, så som det alltid var. Men bullshit. Du finns inte alls här. Hur mycket jag än gått igenom, hur många gånger jag fått klara mig själv eller stått ute mitt i ingenstans. Du har nu bränt dina broar för sista gången. Du är glömd, ett bortflagnat nagellack, ett levande ärr. För mig är du ingen.

2010-03-16 @ 22:12:26 Permalink tankar/texter Kommentarer (0) Trackbacks ()


MAYBE WHAT TEARS US APART IS WHAT BRINGS US BACK TOGETHER

Blev ingen träning för mig ikväll. Känner mig inte alls bra, ont i huvudet och mår illa och så. Så just nu ligger jag i sängen, lyssnar go musik och kollar igenom H&M Spring/Summer katalogen. Rätt chill. Har tryckt i mig huvudvärkstabletter också så den börjar gå ner nu. Funderar på att hoppa in i duschen, eller kanske ett bad och bara koppla av lite. Har studiedag imorgon så jag känner verkligen noll stress nu, undra när jag sist gjorde det?

2010-03-16 @ 21:38:00 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


DU SKRIVER ORD SOM MORD I HANDEN


random bild.

Hemma nu! Haft nationella idag och gjort en massa annat allmänt tråkigt i skolan som alla andra snorungar gör. Dagens planer är att bara ta de riktigt lugnt och tagga inför träningen ikväll. Det är väl det enda som händer idag. Är jättetrött så antagligen, om jag känner mig själv rätt sover jag väl en stund på soffan också, men vi hörs lite senare! puuuuuuss
2010-03-16 @ 16:45:33 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOLDING OUT FOR A HERO

foto av: mig

Humör: sårad
Planer: rymma härifrån
Roligaste: jag och gustav vann över fanny och emma, HAHA
Tråkigaste: allt jävla skrik och bråk
Borde: skärpa mig
Längtan: sommar !!!!
Beroende: musik
Vill ha: flera miljoner att shoppa för
Frisyr: utsläppt, plattat
Klädsel: leggins, over knee strumpor, tunika, smycken
Person: Håkan Hellström
Låt: Atombomb

2010-03-15 @ 23:03:28 Permalink listor Kommentarer (0) Trackbacks ()


DAGENS LÅT

Håkan Hellström - Dom kommer kliva på dig igen


Gammal men åh så otroligt bra! Minns när jag var liten och jag var kär i Håkan Hellström, hehe. Men en göteborgare som inte gillar Håkan Hellström är ju fan ingen riktig göteborgare och det blir ju bara konstigt.
2010-03-15 @ 20:03:47 Permalink musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


DANCE FUCKER DANCE

Sådär ja! Ser ni något nytt? Har gjort lite ändringar i bloggen här och var. Har ju haft bloggtorka ett tag nu och tror delvis att det kan bero på att jag helt enkelt tröttnat på hur bloggen såg ut. Svart och dyster.. Nu däremot har den ljusats upp, passar ju grymt till att det börjar bli lite ljusare och varmare ute. Love it! 
2010-03-15 @ 18:00:30 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


DU ÄR SÅ YEAH YEAH


Jag ångrar lite att jag gick den där dan. Kanske hade det varit annorlunda nu om jag hade stannat. Kanske inte. Du tror på kärlek vid första ögonkast, medans jag alltid envisats om att det inte finns. Men kanske hade du rätt iallafall. För det var bra. Det var det. Jag har inte sagt att jag är förälskad. Jag har inte sagt att jag är kär. Men något är det. Och jag kan inte definiera det. Jag kanske inte satsade helhjärtat, vad vet jag. Jag är ju trots allt bara 15. Jag kanske inte levt hälften av mitt liv än. Men jag vet när det känns rätt. Och det är precis vad jag känner just nu. Jag saknar lite. Det gör jag. Och om man kunde gå tillbaka och kunnat ändrat på tiden så hade jag gjort det. å andra sidan inte. Det kanske var menat att det skulle bli såhär, vad vet jag. Jag ångrar inte att jag tog steget mot dig. Hur mycket jag än fått gå igenom, hur många gånger jag fått förklarat mig eller stått ute mitt i ingenstans. Jag ångrar det inte. För du är allt och ingenting. Du är inte någon. Du är annorlunda. Du strålar utstrålning och till och med när jag vill ha ihjäl dig så får du mig att le. Du har tendens att ta tillbaka mig även om jag sagt att du bränt dina broar för länge sedan. Det var så längesen jag kände såhär. Även om jag egentligen inte känner någonting. Det är mer att jag vet. Vet att det kunde blivit allt annat än såhär. Det är väl det som fått mig att stanna kvar lite. Att något så bra kunde sluta såhär. Vi kanske är för lika. Vi är för lika på alla sätt men ändå så in i helvetes jävla olika. Maybe what tears us apart is what brings us back together. And everything that makes us different really brings us closer.
2010-03-14 @ 17:28:20 Permalink tankar/texter Kommentarer (0) Trackbacks ()


DÖDA MIG

Jävla plugg! Jävla svikare! Jävla torslanda! Jävla bloggen! Jävla handbollen! Jävla prov! Jävla väder! Jävla tjallare! Jävla lögnare! Jävla player! Jävla idioter! Jävla skolan! Jävla lärare! Jävla fuling! JÄVLA SKITLIV!
2010-03-10 @ 17:39:36 Permalink my life Kommentarer (4) Trackbacks ()


DAGENS LÅT

Daughtry - poker face (acoustic)
2010-03-07 @ 23:31:49 Permalink musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


TORSLANDA - ÖNNERED


Nu drar jag iväg till torslandahallen för att kolla match! Efter det så kommer pappa och hämtar mig så ska jag umgås med honom ett tag. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag men jag ska försöka iaf. Vi hörs senare, byye
2010-03-07 @ 10:52:46 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


02:39


random bild, tagen nyss 

Klockan är typ 20 i 3 på natten och jag och fanny ligger i min säng och kollar O.C. Vi är inte lite trötta efter att ha varit ute och gjort torslanda osäkert i några timmar. Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ska kolla match först och sedan träffa pappa ett tag. Så borde egentligen sova nu men får se när det blir, hehe.
2010-03-07 @ 02:40:51 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


FRI-DAY

Fyfan va glad jag är att det är fredag! Denna veckan har varit hemsk. Men nu ska jag slänga bort all gammal skit och bara ha riktigt roligt och njuta av att det är helg! Vi börjar fredagen med träning, hehe. Får se vad som händer efter den.
Hörs sen!

Bilden ger så himla många minnen från spanien i somras.
2010-03-05 @ 16:35:17 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


START OVER

Fan jag är ju verkligen riktigt dålig på att blogga! Men nu, från och med idag har jag bestämt att jag ska skärpa mig.. på riktigt den här gången, hehe. Aja, nu iaf ska jag återgå till filmkväll med luftslottet som sprängdes. Pussss
2010-03-04 @ 20:32:03 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0