VALBORG

Hallåe bloggen!
Har inte uppdaterat bloggen, för denna veckan har det varit så otroligt mycket i skolan och hemma och så. Men nu är det helg och jag ska försöka uppdatera massor! Min valborg är dock sämst! Jag sitter inne och jag hatar regn, jag hatar att jag inte kan umgås med dom jag vill och jag hatar att jag snart måste gå ut i regnet..


ungefär såhär uttråkad är jag ..
och ja, jag vet att mitt hår är helt tjoffiloffi, men jag får inte platta det :(
2010-04-30 @ 19:05:52 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 ÅR..

Idag är det exakt..
1 dag kvar tills sara fyller 16 år,
31 dagar kvar tills jag fyller 16 år,
10 år sedan världens bästa mormor dog,
10 år sedan världens bästa mormor fyllde 50,
10 år sedan jag flyttade till torslanda

Denna dagen för exakt 10 år sedan minns jag så jävla väl. Jag minns flytten, jag minns mormor och all sorg den dagen. Usch, r.i.p ♥
2010-04-28 @ 16:52:48 Permalink my life Kommentarer (2) Trackbacks ()


LOVE

Elin Ruth Sigvardsson & Las Eriksson - love

Rätt gammal men ååh så jäkla bra!

Just nu sitter jag i soffan, dricker te, pluggar lite och kikar tv. Mys på hög nivå. Har suttit hela dagen med min bilduppgift som ska vara klar denna veckan, (tror jag?) det går la sådär. Men men det blir väl bra till slut. Nu: tillbaka till tv:n
2010-04-26 @ 20:44:52 Permalink musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


MONDAY


STUDIEDAAAG!
Självklart har jag passat på att sova ut. Har inte sovit så mycket denna helgen. Men idag har jag sovit ut riktigt jäkla länge. Jag har hunnit käka frukost och tagit en lååååång dusch. Nu ska jag bara sminka mig och lite så och sedan väntar plugg tror jag .. kul? nej.

2010-04-26 @ 16:29:49 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


UPP

Hallåå bloggen!

Kom hem vid typ halv 3 igår natt så jag orkade inte uppdatera mer på kvällen. Och idag har jag varit på liseberg med familjen, har typ inte hänt sedan jag var 10 haha? Men det var mysigt iaf. Firade mammas pojkvän som fyllde 40 idag, så det var mest därför.

Nu tänker jag ta och hyra mig en film på tv:n, har studiedg imorn så ingen söndags-ågest idag inte! Är sugen på att se filmen upp. Haha den är ju bara så söt.


2010-04-25 @ 21:42:30 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


LÖRDAG

Hejhej!

Har inte hunnit uppdatera förrän nu, har haft fullt upp hela dagen. Och kommer även vara det hela kvällen. Det blir paaaartyy! Fast ne, själv ska man jobba. Kommer hem sent antagligen, men vi hörs senare. PUSS!

2010-04-24 @ 17:15:59 Permalink my life Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'M SO OVER YOU


Känslan av att känna mig så jävla säker på mig själv. Att veta att ingenting kan knäcka mig. Jag har vuxit så otroligt mycket när det gäller att skilja rätt ifrån fel. Du var ett misstag, inget annat än ett misstag. Men jag ser misstag som något att lära sig av. Jag ångrar allt och ingenting. Jag talar varken om dig eller med dig. Du finns inte längre. Så stark som jag är nu har jag aldrig varit. Det jag har byggt upp kommer aldrig att rivas igen. Inte en gång till. Jag vågar mer, jag vill mer, jag kan mer. Det vet jag. Du tror att du känner mig, du tror du vet allt om vad jag vill och vad jag kommer uppnå. Jag skrattar åt dig. Patetiskt. Du vet ingenting om något. Jag skriver nya drömmar, nya mål varje dag. Jag är tillbaka på ruta ett, tänker börja om. Tänker göra rätt den här gången.

2010-04-23 @ 17:19:43 Permalink tankar/texter Kommentarer (0) Trackbacks ()


NATTI NATTI

Kass uppdatering gött. Dagen har varit rätt chill om man bortser från matteprovet som gick helt åt helv*te. Fint väder som vi älskar! Efter skolan drog jag och mina vänner och köpte glass och satte oss i solen, lovely! Kom hem, somna på soffan, vakna, dator. Och typ så har resen av min dag sett ut. Gud jag somnar verkligen varje dag direkt när jag kommer hem från skolan, man blir ju så grymt trött av den så ..

Men aja, nu tänker jag göra det som jag gör bäst, kolla ett O.C avsnitt och sen.. SOVA!

2010-04-22 @ 22:58:59 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


RIGHT NOW..


Detta är vad jag sysslar med just nu. Kollar hockey (HEJA HV!), mumsar i mig popcorn och försöker plugga matte. Men det där med matten går inte riktigt bra.. haha. Provet imorn får gå som det går.
NU: tillbaka till tv:n!

p.s självklart håller jag inte på hv i vanliga fall, man är väl ingen bonde heller. Men eftersom frölunda inte är med och mammas pojkvän är från jönköping får man väl vara lite snäll, haha ;)
2010-04-21 @ 21:26:39 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


I-D-I-O-T


fuck allt jag sa, fuck allt som var bra. och skillnaden som går att se från igår till idag, det skrämmer mig, jag kanske aldrig kände dig, jag känner ångest över att jag någonsin lärde känna dig. Är du den här personen så förtjänar du fan ingenting, tusen chanser men dom tjänade ingenting till. Du gör som du vill och skiter vad andra känner, skiter i vad alla säger om att skaffa andra vänner. Inte ens när ditt eget blod talade, när till och med din egna jävla bror fick försvara mig. Skrattar åt alla jävla rykten du startade. Vill inte se ett skit från våran tid tillsammans, tycker synd om tjejen om du någonsin lyckas skaffa någon annan. Du kanske bättrar dig, men det väntar att se. Tills vidare så ställer jag frågan, vad fan tänker du med?!
2010-04-21 @ 20:12:34 Permalink tankar/texter Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 APRIL

Hallåå!

Kom hem för någon timme sedan typ, direkt efter skolan så drog jag, johanna, emily och sofie och solade. Grymma brudar det där! Haha. Efter solningen drog vi till donken, satt där en stund och träffade även på en kille som helt säkert var hög och bjöd sofie och johanna på varsin cola, hahah! Tack för en mysig dag.

Aja, nu tänkte jag plugga en stund och sedan ner och kolla cougar town.

random bild på mig och sofie från vemdalen, love u.
2010-04-20 @ 21:36:51 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


SUNNY SUNDAY

Har i helgen varit fullt upptagen med att bli frisk och en massa plugg. Bloggen hamnade lite i efterhand. Men nu kommer den igång igen, gött!

Jag just nu.. den goa gamla snedbenan är tillbaka också.
Det gick inte att vara seriös så, haha!

2010-04-18 @ 20:14:32 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


DET VAR INTE DIG SOM JAG ÄLSKADE

Issa - Det var inte dig som jag älskade


Låten passar in så jävla bra nu..
2010-04-17 @ 00:35:49 Permalink musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


00:18


Yes här sitter jag upp-och-ner på och klickar omkring lite på datorn. Klockan är snart 20 över 12 och jag gör mitt bästa för att inte kväva mig själv, haha jag är så sjukt tät (eller vad det nu heter?) i näsan så det är faktiskt en riktig utmaning. Nu ska jag bara plocka bort alla kläder som ligger i min säng och sedan börja om på O.C serien.
2010-04-17 @ 00:19:27 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


JA, JAG LEVER..

.. eller ah, knappt. Har legat sjuk i flera dagar. Var hos läkarn igår (som btw var helt värdelös) och fick pencillin som jag ska ta nu i några dagar. Ville bara uppdatera bloggen för att säga att än har jag inte dött. Nu ska jag gå och lägga mig igen, så antingen hörs vi senare eller så bloggar jag imorn. ♥
2010-04-16 @ 18:28:39 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


HAPPY

Vet ni, vet ni, vet ni?! Jag är så jäkla glad just nu va! Har beslutat mig för att sluta oroa mig för skolan, det kommer gå åt helvete iaf. Haha, driv. Nej men jag blir bara mer stressad av att oroa mig så just nu bara chillar jag mig igenom det. Men iaf, det är inte därför jag är så glad, vet faktiskt inte riktigt varför jag är så fruktansvärt happy just nu, men allting känns bara så bra. Och dessutom så lyckades jag hitta en gammal webbkamera i skåpet i mitt rum som jag dessutom lyckades installera utan att ens ha skivan till! Fan, va jag är bra. Så nu kommer jag börja blogga oftare eftersom att jag slipper dra fram kameran hela tiden för nu har jag ju min webbkamera..
.. sa jag förresten att det var jag som installerade den? (a)
2010-04-13 @ 19:59:34 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


I LOVE YOU GUYS

Dagen började sämst men slutade bäst! Vill verkligen tacka mina underbara vänner som kan få mig på så jäkla bra humör! Ni är guld värda, och jag verkligen älskar er. Tack för att ni finns!

pic from yesterday..

2010-04-12 @ 23:33:49 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


VET INGENTING LÄNGRE..

photo by: Oliver Stalmans

Jag tror inte jag vet vem jag är. Det är fåtal stunder som jag verkligen trivs och kan vara mig själv. Alltför ofta virrar jag omkring mitt i ingenstans och bara undrar. Ställer frågan till mig själv varje dag. Varje dag kommer nya svar, ibland inget alls. Att inte veta gör mig galen. Hur vet man vem man är? Jag vet att mitt namn är fanny brandeby, och sen då? Jag vet vad jag gör, men är det verkligen jag? Varför? Är det bara för att jag vill pröva? Tänja på gränserna och bara utmana ödet. Jag vet att jag kan allt, jag kan allt om jag bara vill. Men vill jag? Hur vet jag? Jag gör vad jag vill, jag gör det hur jag vill och när jag vill. Men bara om jag vill. Jag är ingens, jag tillhör inte någon. Jag är inte någon annans mer än jag är någon annans. Men vem är jag?

2010-04-12 @ 18:39:59 Permalink tankar/texter Kommentarer (0) Trackbacks ()


INTE LÅNGT KVAR NU

Åh.. jag längtar verkligen till sommarlovet nu! Bara jag tänker på skolan så får jag ångest. Tänk hur jävla skönt som helst det är när man är ledig och bara kan göra vad man vill. Alla sena sommarkvällar, grillkvällar vid havet, sitta i stan och fika och allt sånt mysigt. Så jäkla gött att bara vara.







2010-04-11 @ 23:37:43 Permalink foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


DAGENS VILL HA

Kom in för ett stund sen, gick ut iaf. Eller träffade sofie en snabbis ute och hängde med till hennes kompisar en stund. Men men nu e jag hemma iaf och ska nog gå och lägga mig snart. Morgondagen kommer bli sjukt tråkig, det väntas plugg.. suck! Har nationella i matte nästa vecka och vi kan nog redan nu säga hej till mitt IG. Men nog om det, och titta istället på dessa sjukt snygga conversen! Har ju tänkt på att köpa nya ett tag, antingen svarta eller vita. Men har även tänkt på dessa ett tag, men inte riktigt bestämt mig, förrän nu. Nästa gång pelle åker till kina ska han få pengar av mig så han kan komma hem med dessa godingar!
2010-04-11 @ 00:10:20 Permalink girly girl Kommentarer (1) Trackbacks ()


OPEN SUN


Kom hem för ca en timma sedan.. tror jag. Var iaf och solade, sofie hängde med hon också. Älskar att bara ligga där i värmen och lyssna på musik. Kvällens planer är att bara ta det grymt lugnt. Orkar inte dra ut eller något ikväll, för det första känner jag mig inte heeeelt frisk och för det andra så har jag ingen lust heller. Så nu ska jag kika film, hörs kanske senare, pusshejjj
2010-04-10 @ 22:00:49 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


SLITEN BRUD I GBG

Gud va jag bara sover bort dagarna! Men det får man göra när man inte e riktigt frisk. Mår mycket bättre idag faktiskt, kan bero på att jag har sovit bort förkylningen kanske. Men nu tänker jag dra mig iväg och sola. Sätter en keps på huvudet och hoppas på att jag inte träffar på någon..haha.
Today i'm wearing this..

Linne - gekås (haha) Kofta - Bik bok Jeans - H&M Jacka - H&M Väska - Wedins
2010-04-10 @ 16:26:53 Permalink girly girl Kommentarer (0) Trackbacks ()


67 FRÅGOR OM ALLT OCH INGENTING

Finns inte så mycket att blogga om när man ligger hemma och är sjuk, så därför kommer här en rolig lista igen.. haha ^^

1. Lovar du att vara ärlig? jadå
2. Du heter: fanny
3. Smeknamn: b, brandeby
4. Låt som när du är ledsen sörjer till: atombomb
5. Beroende av: mobil, plattång, mina vänner, tuggummi
6. Vad tror folk om dig: alldeles för mycket skit
7. Stämmer det: inte allt
8. Vad får du oftast komplimanger för: mina ögon/ögonfransar haha
9. Hur imponerar man på dig: man är sig själv
10. Brukar du skratta för dig själv: hehe, ja
11. Vad står det i ditt senast inkomna SMS: okej, ville bara höra din röst och veta hur du mår..
12. Var bor du: torslanda
13. Trivs du där: ibland
14. Äger du några converse: ja
15. Sprit, cider, vin eller öl: öl, cider
16. Är du allergisk mot något: kiwi, bastu HAHA
17. Hur svarar du i mobilen: hallå?
18. Antal timmar sömn inatt: 6-7
19. Brukar du komma i tid: nej
20. När mår du bra: när jag e hos mina vänner
21. När blev du fotad senast: tidigare idag
22. Hur känner du dig nu: halvt irriterad på allt
23. Vanligaste färg på dina kläder: svart, vit
24. Vad tycker du om fötter: dom är väl ganska bra att ha.. eller?
25. Vad saknar du: allt för mycket
26. Hade du en bra kväll igår: nje
27. Rakar du benen: ja
28. När brukar du oftast gå och lägga dig: alldeles för sent
29. Är du blyg: nej!
30. Sysslar du med någon idrott: ja
31. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ibland
32. Har du spytt offentligt: ja
33. Är du nöjd med ditt liv: ibland
34. Är du bortskämd: folk säger de
35. Vad gör du i morgon: inga planer än
36. Vad längtar du till: sommaren!
37. Har du bra vänner och äkta vänskap: dom bästa!
38. Vad använder du för schampo: något frisörgrejs
39. Hur gammal är du: 15
40. Tycker du om någon just nu: nej
41. Vilken tid gick du upp idag: ca halv 2
42. Har du sovit i din egen säng inatt: ja
43. Har du strumpor på dig nu: nej
44. Är det okej att gråta: ja
45. När grät du senast: förra veckan tror jag
46. Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa långt härifrån
47. Bär du glasögon eller linser: nej
48. Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
49. Har du piercing: öronen?
50. Vill du gifta dig: tvek
51. Vill du ha barn: tvek
52. Solar du ofta: händer
53. Är du bra på att laga mat: haha nej
54. Är du flygrädd: nej
55. Hur vig är du: ganska vig
56. Vad dricker du helst när du är törstig: bubbligt vatten, yummi
57. Vilken är din favoritglass: ben&jerry’s
58. Tycker du om sushi? ja
59. Vad äter du helst när du ser på film: hmm.. typ glass?
60. Har du tandläkarskräck: nej jag bara hatar dom
61. Är du morgon- eller kvällsmänniska: KVÄLL!
62. Vilken ögonfärg har du: grönbruna
63. Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja
64. Biter du på naglarna: nej
65. Röker du: händer
66. Hur ofta tränar/motionerar du: 4-5 gånger i veckan
67. Senaste låt du hörde: glamorous

2010-04-10 @ 02:45:45 Permalink listor Kommentarer (1) Trackbacks ()


RELAX PÅ HÖG NIVÅ

Tjena tjena bloggen!

Jag är fortfarande sjuk, låg hemma hela dagen igår och måste stanna hemma idag också. Fick inte heller hänga med till västerås :( Lycka till där uppe tjejer! Men istället för att ligga inne så ska jag ut på altanen och njuta av det sköna vädret. VÄÄÄÄÄÄRMEE! Nu har jag laddat iPoden full med ny musik, fixat en go tidning och nu ska jag bara ut och sätta mig i en solstol och bara ta det lugnt. Vi hörs senare, puuusss!

(Eftersom att min iPod touch blev stulen av en liten tattarunge i skolan så får jag låna mors sålänge, den funkar väl men inte alls lika bra som min.. R.I.P)
2010-04-09 @ 15:31:55 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


PARFYM FREAK

ehm ja.. jag älskar parfymer! Detta är dom jag har på hyllan än sålänge..

1. Escada - ibiza hippie
2. Escada - sexy graffiti
3. Escada - island kiss
4. Escada - tropical punch
5. Escada - rockin' rio
6. Escada - ocean lounge
7. Escada - marine groove
8. Dolce & Gabbana - rose the one
9. Adidas - fruity rhythm
10. Naomi Campbell - cat deluxe
11. Christina Aguilera - by night
12. Marc Jabobs - daisy
13. Mexx - black
14. Naomi Campbell - seductive elixir
15. Lacoste - love of pink
2010-04-09 @ 01:35:10 Permalink girly girl Kommentarer (0) Trackbacks ()


THAT HAIR

Jag börjar få lite smått ångest över hur jag ska ha mitt hår. Vanligtvis brukar jag platta det, och med vanligtvis menar jag VARJE dag. Jag har egentligen vågigt/lockigt hår, och trivs inte alls i det. Visst det kan vara jättefint med lockigt hår, men eftersom jag har så kort hår (r.i.p) så passar det inte alls på mig. Eller gör det? Jag hade tänkt att kanske ge det en chans. Mitt hår behöver verkligen en semester från plattången. Vill ju spara till långt hår men det går inte så bra om mitt hår e så slitet så att jag måste klippa det hela tiden. Vad tycker ni? Ska jag ha mitt vanliga självfall?

(bild tagen nyss.. änna lite osminkad sådära också..  men de kan ni ju bara ignorera!)

2010-04-09 @ 00:05:46 Permalink girly girl Kommentarer (0) Trackbacks ()


SEX AND THE CITY


Nu blire film! Sex and the city - the movie. Har sett den säkert 100 gånger men den e ju bara såååå otroligt himla bra! Ska bara gå och tvätta av mig sminket och sedan hoppa ner i sängen och kika filmen.

Åhh, vet ni? jag börjar bli sjuk.. Började lite smått igår med att jag hade ont i halsen, och idag kan jag absolut inte andas utan nässpray (fräscht, haha) och min hals gör jätteont. Fan, vi som drar till västerås på fredag för att spela cup. Jag blir så sur.
2010-04-08 @ 01:54:08 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


THE CITY

Nu får det bli en sån här sen uppdatering idag(natt) igen. Jag tänkte slänga in ett inlägg innan jag drog in till stan, men jag hade en stressig morgon så det blev inget med det. Dagen har spenderats i stan iaf, gick runt och mysade med mina underbara vänner, fikade, köpte glass och bara levde livet helt enkelt, haha. Det goa vädret gjorde ju inte dagen sämre heller! 

schtekare.. 




GÖTEBORG - man kan inget annat än att älska det!

Haha vi träffade även på.. på spåret-ingvar oldsberg! Fyfan va goo han va!

några randoms på bussen som bara tog min kamera och tog en massa kort på sig själva.. inga jag känner..


2010-04-08 @ 01:48:39 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


KATEGORIER

Så! Nu har jag fixat nya kategorier i bloggen och förhoppningsvis ligger alla inlägg rätt. Var dock tvungen att radera några för dom hade hamnat fel och jag kunde inte få tillbaka dom på sin rätta plats. Men men, nu ska de ligga på rätt plats och i rätt kategori iaf. 

FOTO - ja.. det säger väl sig självt? Olika foton som jag har tagit.
GIRLY GIRL - kläder, hår, smink, naglar, shopping. Ja, allt en riktig girly girl needs.
LISTOR - har man tråkigt så har man, och då har man ju all tid i världen till att fylla i olika listor, hehe.
MUSIK - musiken som spelas hos mig.
MY LIFE - där jag oftast skriver vad som har hänt under dagen eller bara ett allmänt tråk-inlägg.
TANKAR/TEXTER - bra kategori att ha när man bara vill skriva av sig lite.
VIDEOINLÄGG - olika videos.
2010-04-07 @ 00:41:29 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


TILLS VI MÖTS IGEN SITTER JAG OCH RÄKNAR DAR

Haha okej jag ska sluta upp med att bara uppdatera bloggen på natten, hehe. Men det är enda stunden man har tid till att uppdatera, på dagen e man ju upptagen med en massa annat. Dagen har spenderats med fanny, vi var i stan ett tag.. Men iaf tillräckligt länge för att jag skulle få ont i fötterna av mina skor. Vi fikade och bara hade det mysigt. Imorn ska jag dra in till stan igen, med mina brudar. Har inte sett dom på länge så det blir nog grymt kul.

Just nu ligger jag iaf min säng och kollar o.c. Jag kan bara inte få nog!
2010-04-07 @ 00:13:30 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


RANDOM

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? 
- hmm.. blond., eller  nej brunett, lång, vältränad .. yummi
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? 

-  nej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? 

- halva släkten brandeby, fanny
4. Hur lång är du? 

-  för lång :(
5. Vilken är den senaste filmen du sett? 

- sex and the city 
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: 

-  haha :) du är underbar 
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? 

- ringa för fan!
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? 

- skilda
9. När såg du senast din mamma? 

- några timmar sedan
10. Icke godkänt i något ämne? 
- faktiskt inte
11. Mvg i något? 

-  faktiskt inte
12. När vaknade du idag?

- 13.50
13. Vilken är din favoritplats? 

- handbollshallen
14. Vilken plats föredrar du minst? 

- skolan (?) 
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- utomlands någonstans 
 16. Hur stor är din säng?
- 120 cm
17. Vad sover du i?
- t-shirt + trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen?
- 4 st
19. Var har du bott/bor?
- göteborg, torslanda, stockholm
20. Tycker du om kinamat? 

- ja
21. Tycker du om kaffe?
- yes
22. Vad dricker du helst till frukost?
- äter inte frukost
23. Kan du spela poker?
- yes
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- nej
25. Vill du ha barn?
- tvek
26. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska + lite spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans?
- ja
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- haaaavet

29. Vad spenderar du helst pengar på?
- kläder, och typ tuggummi? haha
30. Är du cool?
-  det är det enda jag är
31. Kan du rulla med tungan?
- hur rullar man med tungan?
32. Vem är den roligaste människan du känner? 

- hmm.. jag känner mycket roligt folk, hehe 
33. Vad har du för ringsingnal?
-  random sony ericsson
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
-  ja
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- en kudde
36. Kan du byta olja på bilen?
- HAHAH nej..
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- minns inte
38. Vem delade du senast säng med?
- gabbi ?
39. Dansar du i bilen?
-  men självklart 
40. När var du i kyrkan senast?
- när jag kollade kusinens konfirmation tror jag
41. Hur många hål har du? i öronen?
- 5 st
42. Har du någon piercing?
- inte än..
43. Har du någon tatuering?
- inte än..
44. Gillar du någon just nu?
- det undrar jag  med

45. Har du provat droger? 
- nej!
46. Röka eller snusa? 

- röka
47. Har du pojkvän/flickvän?
- nej
48. Vad är ditt mobil nummer?
- till vilken av alla mina mobiler?
49. Vad ska du göra ikväll?
-  det är typ natt nu .. 
50. Har du några syskon?
-  yes, världens bästa bror

51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- inga alls
2010-04-06 @ 02:41:10 Permalink listor Kommentarer (0) Trackbacks ()


PÅSKPRESENTER


Tack alla för allt!
Har fått en massa presenter nu när det har vart påsk och allt, gilla!
2 st påskägg
3:e säsongen av o.c
presentkort på sf, 200 kr
2010-04-05 @ 20:50:16 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


BEST FRIENDS.. FOREVER?

2010-04-05 @ 02:45:27 Permalink videoinlägg Kommentarer (1) Trackbacks ()


FRUKOST, LUNCH, MIDDAG


Eftersom att jag vaknade runt 3- halv 4 så blir detta både frukost, lunch och middag för mig idag, hehe.
NU: fixa mig
2010-04-04 @ 17:49:30 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


BLOGGJÄVEL

ASSÅ ÅH! SATT HELA NATTEN OCH FÖRSÖKTE FIXA MED BLOGGEN, ORDNADE NYA KATEGORIER OCH ALLT SÅNT OCH NU HAR INLÄGGEN HAMNAT HELT HULLER OM BULLER. FAN! FÅR FÖRSÖKA FIXA DET MEN JAG HAR INGEN JÄVLA ANING OM HUR!..
2010-04-04 @ 17:13:15 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


BLOGGTORKA

Har verkligen ingenting att skriva i bloggen längre känns det som.. Ska verkligen försöka hitta motivationen till att uppdatera mera. Just nu ligger jag halvdöd i sängen och kollar o.c. Min kära mor hade köpt 3:e säsongen till mig igår som påskpresent så nu kommer jag hålla mig road hela lovet, haha! Har tagit en paus ifrån städandet. Mitt rum är verkligen äckligt ofräscht, hehe.

2010-04-02 @ 20:14:19 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG VET ALLT, JAG VET INGET

Hejhej alla söta och alla mindre söta bloggläsare!

Förlåt för dålig uppdatering denna veckan. Har varit sjuk och bara mått allmänt sämst. Men ska uppdatera oftare nu. Idag har det inte hänt något alls, vaknade vid 11-12 typ, började göra mig i ordning och blev klar för en stund sedan. Om ett tag ska jag iväg och kolla på något hus, efter det får vi se vad som händer. Hörs senare, pusshej!
2010-04-01 @ 16:17:59 Permalink my life Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0